Iedereen kan toveren... met verf

Een ander kleurtje brengt uw woonkamer opnieuw tot leven. Een bijzondere tint maakt van een onopvallende muur een echte blikvanger.

De juiste verf kiezen, kleuren combineren,... het is geen eenvoudige opgave.
Professioneel advies kan u daarbij helpen en bij ons bent u dan ook aan het juiste adres!

Met onze professionele verven van Mathys (Belgisch fabrikant met reeds meer dan 165 jaar ervaring) bieden wij u een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding aan. Bovendien kunnen wij voor u een afspraak maken met onze kleurconsulente voor kleuradvies aan huis. Bij onze ervaren schilders kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van uw geplande decoratiewerken. Ook doe-het-zelvers kunnen uiteraard rekenen op het juiste advies & een waaier aan schildersbenodigdheden.

Met onze sfeervolle workshops bieden wij u bovendien iets heel unieks aan in de regio, onze lesgever leert jullie op een aangename en ongedwongen manier de knepen van het vak. Een waar succes zijn de workshops voor het behandelen en bewerken van oude meubeltjes.

Iedereen heeft thuis wel een oud meubelstuk die wel eens een make-over verdient, of een volledige eetplaats, misschien zelfs de donkerbuine eiken keuken....
Tijdens onze workshops leert u echt toveren met verf, en bezorgt u uw meubels een 2de leven !
Voor meer informatie omtrent de programmatie & inschrijvingen kan u terecht op ons contact formulier